Calorietje Ervaringen

Calorietje kuur ervaringen

Onderstaand volgen enkele reacties van klanten van Dianne die de Calorietje  hebben gevolgd. Deze reacties zijn spontaan via de mail binnengekomen of vanuit een enquête die wij naar onze klanten hebben verstuurd met verschillende vragen hoe zij hun Calorietje bij DIANNE ervaren hebben.

Mijn buurvrouw had mij gewezen op de Calorietje kuur, nadat ik vol bewondering haar heb gevolgd toen zij dit dieet volgde. Ik heb ook van de resultaten en ervaringen kunnen meegenieten. Nadat ikzelf was gestart voelde ik me na een week zoveel energieker en lekkerder in mijn vel en dan ook nog goede resultaten, vooral ook op mijn moeilijke¬† plekken, mijn heupen en bovenbenen. Iets waar ik mij al jaren aan stoor maar me erbij had neergelegd dat dit zelfs met di√ęten niet zou veranderen. H√°, nu met de Calorietje kuur wel! Zoo blij!! Ik wil mijn buurvrouw hierbij dan ook erg bedanken.
Manon

Ik ben een man van 40 en ik wilde voor mijn vakantie wat gewicht kwijt. Na veel googlen en referenties lezen kwam ik uit bij de Calorietje  kuur. De eerste week was zwaar. Het afkicken van de suiker was voor mij heel lastig, maar als je daar door heen bent, gaat het als vanzelf. Zelfs na mijn vakantie niet aangekomen? Nog nooit gebeurd!  De begeleiding is ook super. Zelfs als je regelmatig vervelende vragen stelt, krijg je snel antwoord. Ze denken echt met je mee!  Ik had geen betere keus kunnen maken! Bedankt!!
Paul

Hoi Dianne,

Ik ben Pietjan, 45 jaar oud en heb net de Calorietje  kuur gevolgd. Ik kon niet op de site komen om dit via het gastenboek te kunnen melden, vandaar maar op deze manier. Ik ben deze kuur gaan volgen omdat er tijdens de vakantie in italie, 2 mensen waren waarvan de eerste 15 kilo was afgevallen en de andere na 3 kuren 30 kilo was afgevallen. Ik ben in januari begonnen met sonja bakker omdat ik in december moest worden geopereerd aan mijn knie en toen op de weegschaal moest om te kijken hoe zwaar ik toen was, i.v.m. de narcose. Ik woog toen 115.6 kilo en via Sonja bakker woog ik eind april 100.5 kilo. Daarna alles weer gewoon gedaan maar wel goed opgelet wat ik een beetje at. Toen op vakantie en van jullie kuur gehoord. Ik kreeg er namelijk niets meer af en wou zo graag onder de 100 kilo komen en dat wou niet lukken. Ik ben dus op 13 oktober begonnen met de kuur en woog toen 103 kilo.

Mijn streef gewicht moest zo tussen de 90 en 95 kilo komen, als dat zou lukken. 5 november was ik 93 kilo en was klaar met de kuur. Alles zit nu heel ruim en ik kan dingen weer makkelijk aan, zelfs kleding die ik al heel lang niet meer aan kon, heerlijk. Moest zelfs gaatjes in mijn riem bijmaken terwijl ik eerst nog gaatjes over had. Ik vond de kuur makkelijk te volgen, ookal omdat de motievatie er ook was om nog wat af te vallen. Ik heb de begeleiding dus niet nodig gehad. Ben nu een paar dagen na de kuur 93.8 kilo en hoop dat er niet meer bijkomt. Deze fase lijkt mij nog het moeilijkst, omdat je toch weer wat meer gaat eten en ik merk dat ik nu wat vocht blijf vasthouden, terwijl ik 3 keer in de week, 2,5 uur sport.

Tot de volgende kuur. Groetjes Dianne en ik weet zeker dat ik in het voorjaar van 2019, nog een kuurtje ga volgen bij jouw.
Pietjan

Na vele di√ęten geprobeerd te hebben, eindelijk een product gevonden dat bij me past en nog goed werkt ook. Overdag makkelijk te volgen (zonder dat iedereen doorheeft dat je een dieet volgt) en mijn avondeten op een kleine aanpassing gewoon kunnen blijven eten. Lekker stuk vlees of vis met veel groente, wist niet dat het zo lekker kon zijn. Goede begeleiding¬† van Dianne gehad. de Calorietje¬† kuur kan ik mijn hele leven blijven volgen, een uitkomst!!
Pol

Dag Dianne,

Bij deze een antwoord op jouw vragen. Heb ook een post gedaan in het gastenboek. Welke datum ben je begonnen met Calorietje  van DIANNE? Ik ben gestart op 10 september 2018. Hoeveel woog je toen je met  Calorietje  van DIANNE begon? Mijn startgewicht was 92 kg. Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) Mijn streefgewicht is 78 kg voor een lengte van 1.75m Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? Op 5 november 2018 weeg ik 85 kg. Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? Ik ben vooral in centimeters afgevallen, kan terug vlot in mijn kleren en ook mijn buik is een stuk minder! Ben je tevreden over de resultaten? Ik ben zeer tevreden over de beloofde resultaten. Mits een goede toepassing van het dieet doet het echt wonderen op zeer korte termijn. Houd je de Calorietje  van DIANNE goed vol? Elk dieet is moeilijk en vraagt een andere mindset en aanpassing van oude gewoontes. Omdat het dieet zo goede resultaten geeft en je dagelijks verschil merkt op de weegschaal, blijf je echter gemotiveerd. Zo je een ander ook Calorietje  van DIANNE aanraden? Ja ik heb het dieet al aan verschillende vriendinnen aangeraden. Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? Ik heb een aantal keer een mail gestuurd en heb meteen antwoord gekregen. Ben jij nu nog steeds op gewicht? Ja ben nog steeds op gewicht, hoewel ik de neiging heb om terug te vallen in oude gewoontes. Moet mezelf motiveren om niet te hervallen. Jouw eigen extra opmerkingen: Een super dieet indien je je tijdelijk 100% wil inzetten. De resultaten zijn dan ook fenomenaal! Groetjes,
Caroline

hallo Ik ben zo blij ben nu 5 kg en 2 ons kwijt en heel veel complimentjes dus van 93,7 nu naar 89,4  maar 1 probleem heb zaterdag een etentje en kan niet afzeggen helaas maar heb al gekeken kan wel biefstuk daar eten of kip, hoe kan je ij adviseren wil echt niet verpesten nu ben ik over 10 dagen klaar maar wil graag verder hoe gaat dat heb wel wat in boekje gelezen maar wanneer mag de druppels weer gaan nemen en bestellen hahah wil graag 15 kg eraf en voel me kip lekker en heel fit liefs
Anneke

Hoi Dianne, Allereerst wil ik melden dat ik erg tevreden en blij ben met het resultaat wat ik nu al heb. Hierbij de antwoorden op je vragen; – op 29 juli ben ik begonnen met de inname van de Calorietje¬† en op zaterdag 31 juli ben ik begonnen met fase 1 -mijn gewicht was toen 73,3kilo -mijn streefgewicht is 65 kilo (te veel voor de 3 weken) -op dit moment weeg ik 68,8 kilo. Dat is 4,5 kilo minder binnen 16 dagen. -de cm heb ik zelf niet bij gehouden maar ik pas nu weer een kleding maat minder. (overeen week wordt ik weer “gemeten” bij de sport dus dan weet ik het aantal cm. -ben erg tevreden over het resultaat, maar ik wil graag nog 3,5 kilo eraf hebben. -Calorietje¬† is erg goed vol te houden, geen honger gevoel -Ja, absoluut. Er zijn al 2 personen die het ook willen gebruiken maar deze wachten nog even af hoe mijn fase 2 afgaat. -geen gebruik van gemaakt tot op heden, hoewel onderaan deze mail vraag ik je om advies. -wil nog steeds minderen. -Door dat je in fase 1 weinig mag eten, kom je tot leuke recepten. Deze zijn ook keurig meegestuurd. Ik vind het erg leuk en makkelijk om op deze manier af te vallen, nu nog fase 2 Graag je advies; Ik moet nog 6 dagen van fase 1 maar wil graag nog 3,5 kilo afvallen (4,5 kilo inmiddels afgevallen) Ik ben bang dat ik in fase 2 weer iets aankom want ik wil graag weer 1xper dag met mijn gezin mee eten. Ik zit zelf eraan te denken om nog eenmaal de kuur te bestellen (fase 1) ‚Äės morgens de Calorietje¬† te nemen, ‚Äės middags alleen groente te nemen en bij het diner met het gezin met mate mee te eten. Is dit voor mij een oplossing of heb je een ander advies. Alvast bedankt, vriendelijke groeten
Kitty

Hallo Dianne, Ben erg  tevreden over deze kuur, deze was goed te doen. Ik ben 4 juli begonnen met de druppels en Was natuurlijk even zoeken naar alles en het hoe en wat, maar nadat ik het door had, ging het goed. Ben d.m.v. de kuur uiteindelijk 10 kilo afgevallen, en wil zeker nog een kuur doen. Mijn gewicht hou ik liever nog even voor me, ben er niet trots op zeg maar…Maar goed, het is voor iedereen te doen en de recepten helpen zeker een handje mee. In het begin zag ik zelf niet dat ik afgevallen was maar mijn omgeving wel. Ook merkte ik op mijn buik met name, die is toch aardig afgenomen. Ik ben inmiddels 3 weken gestopt en zit nog steeds keurig op gewicht. De ene dag 2 onsjes erbij, dan weer 3 eraf. Ik zou het zeker iedereen aanraden om op deze manier af te vallen. Mij is het heel goed bevallen, kon zelf steeds maar niets vinden waarmee het me zou lukken… Met vriendelijke groet,
Esther

Ik ben Nathalie uit Gent.  Ik ben gestart met met de Calorietje  kuur en voel me tot de dag van vandaag heerlijk erbij.  Het is een super dieet. Het is makkelijk vol te houden en lekker. Zelfs na de feestdagen niet aangekomen, en dat is voor mij uniek. Ik ben in al die jaren zo vaak geschommeld in gewicht, het echt jojo type. Nu niet meer!
Nathalie

ik ben zeer content, één woord super!!!
Annick

Ik heb de Calorietje¬† kuur gevolgd en ben super tevreden. Alleen vervelend dat ik een geheel nieuwe¬† garderobe moet aanschaffen ūüėČ
Elselina

Hi Dianne, Ik heb je een paar weken geleden telefonisch gesproken over het ‚Äėnieuwe‚Äô Calorietje¬† dat ik via jou besteld heb (Ik zou je nog even laten weten wat mijn bevindingen zijn.) Het is wonderbaarlijk spul. Jij zei dat je met deze variant ‚Äėminder honger‚Äô had dan met de andere druppels, maar ik heb echt nul komma nul trek. Niet √©√©n dag en zelfs niet ‚Äės avonds. En dat had ik met dat die andere druppels wel nog heel vaak, vooral met de latere bestellingen. Het leek net of daar veel minder werkbare stoffen in zaten. Wel was ik nu de eerste dagen heel moe en had ik net als jij zin om naar bed te gaan, maar dat heb ik er graag voor over. Had bij jou dus waarschijnlijk ook niks te maken met je ongesteldheid‚Ķ Ook heb ik vijf dagen hoofdpijn gehad, maar dat had ik ook wel verwacht. Ik ben in 7 dagen 3,4 kilo afgevallen en dat komt niet omdat ik 130 kilo woog (ik ben 1.63 en woog 61 kilo). En dan is het ook nog ‚Äôs stukken goedkoper dan dat andere merk! Kortom: ik ben een grote fan van deze kuur. Groetjes,
Dani√ęlle

Hai Dianne, Na al een paar keer de ‘gewone’ druppels te hebben gedaan, heb ik ong 2wkn geleden de Calorietje bij jou besteld! Ik voel me helemaal lekker en ben al 3.7kilo kwijt!! De laatste kuur viel niet helemaal goed. Daardoor heb ik ook weer niet goed gestabiliseerd… Na deze kuur wil ik wel goed gaan stabiliseren. Maar heb daar een vraag over. Ik lees dat als je ‚Äės ochtends yoghurt eet je s middags geen brood mag, maar mag je wel crackers? Ik zal iedereen die goed en snel wil afvallen naar je site sturen en de Calorietje¬† aanbevelen! Voel me helemaal goed!! Groetjes,
Suzanne

Goedemorgen Dianne, Bedankt voor je advies, leuk hoor! Met mij gaat het goed! Ben nu totaal 4,5 kg afgevallen, en nog 5 dagen te gaan. Ik had meer kwijt kunnen zijn denk ik maar ik had een feestje tussen door, met weinig dingen die ik mocht hebben, en tja dan neem je wat eigenlijk niet goed is en dan weer je zelf al wel dat je daar van gaat aankomen, maar goed het is niet anders. Ik ga de laatste 5 dagen er flink tegen aan, en dan weet ik zeker dat er nog wel wat af zal gaan. Ook mijn buikvet is afgenomen, daar ben ik het meeste blij mee, daar ging het mij allemaal om. Ik hoop dat mijn buikvet nog verder zal afnemen, want ik erger me er nog steeds aan hoor. Misschien voor de zomer nog eens een kuur doen, of heeft dat geen zin Dianne? Fijne dag toegewenst,
Sonja

Welke datum ben je begonnen met Ketox24-Detox? Mijn eerste dag toen ik met de druppels begonnen ben is 06-02-2018 Hoeveel woog je toen je met Calorietje¬† begon? Mijn gewicht was 66,1 kg -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) Om eerlijk te zijn ging het niet bij mij om de kg maar om de cm, vooral het vet op buik wilde ik graag kwijt, met wel in gedachten dat 62,0 kg goed bij mij past, dit was ik voorheen ook jaren. -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? Ik weeg nu 62,5 kg op 18-02-2018 -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? Helaas nog niet kunnen vaststellen. -Ben je tevreden over de resultaten? Nee niet geheel, dit komt voornamelijk doordat ik echt van gedachten was dat de cm sneller zouden gaan, qua kg zeker, maar omdat de cm bij mij gewenst waren ben ik nog niet tevreden -Houd je Calorietje¬† goed vol? Ik hou het heel goed vol, de eerste 4 dagen erg moeilijk, veel hoofdpijn, en de weekenden zijn zwaarder, je moet je normale patroon doorbreken… -Zo je een ander ook Calorietje¬† van DIANNE aanraden? Zeer zeker. -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? Heel erg prettig, wanneer je vragen hebt kun je altijd je vraag stellen en wordt dan ook dezelfde dag beantwoord, en dan ervaar ik als heel erg goed! -Jouw eigen extra opmerkingen: Dieet goed vol te houden, receptenboekje bevat lekkere verantwoorde maaltijden waar je heel goed mee kunt combineren. Mijn hoop is nog wel om cm te gaan verliezen.
Anoniem

Welke datum ben je begonnen met Calorietje? 4 februari -Hoeveel woog je toen je met Calorietje  begon? afgerond 91 kg -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) 80 kg -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? vandaag 17/2 weeg ik 85.7 kg -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? ja buik 4 cm, billen 5 cm, bovenbeen 3 cm per been -Ben je tevreden over de resultaten? zeer tevreden -Houd je Calorietje  goed vol? ja -Zo je een ander ook Calorietje aanraden? Heb ik al gedaan vriendin heeft al besteld en is begonnen. -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? prima -Jouw eigen extra opmerkingen: geen
Anoniem

Hallo Dianne, Het gaat prima ben nog in fase 1 beweeg meer en val zichtbaar af. Heb ook al een stukje in het gastenboek geschreven. Groeten,
Carry

Ik ben begonnen 6 febr. 2018, mijn gewicht was toen 80.5 kg. streefgewicht 72kg? 17-2 76.5kg in centimeters weet ik niet heb niet gemeten maar merk het wel. Ben heel tevreden met de resultaten heb geen honger en ben niet slap of akelig wat ik bij een ander dieet wel altijd heb. kan het iedereen aanraden. groeten
jeanet zwinselman

-Welke datum ben je begonnen met Calorietje? (4 januari 2018) -Hoeveel woog je toen je met Calorietje  begon? (82.50 Julie en 77 kilo Esther) -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) (74 kilo Julie en 65 kilo esther) -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? ( 75 kilo Julie en 69 kilo Esther op 14-02-2018) -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? (Ja maar dit hebben wij niet opgemeten voor wij begon met het dieet. Wel zijn wij allebei ruim een kleding maat minder) -Ben je tevreden over de resultaten? (ja) -Houd je Dianne Calorietje  goed vol? (ja) -Zo je een ander ook Calorietje  van DIANNE aanraden? (Ja, heb ik al gedaan) -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? (Heb alleen in begin gebeld. Dit was prima) -Jouw eigen extra opmerkingen: (Wij vonden dit goed te doen en zijn tevreden met het resultaat, nu zorgen dat het afblijft!)
Anoniem

Hai Dianne Ik was toevallig van plan, je een mailtje te sturen!¬†¬†In begrijp dat ik in deze mail even jou vragen beantwoord? Nou geen punt hoor!¬†¬†– Ik ben 28 januari gestart, de 28e en 29e januari 2018 waren dan die 2 dagen waarop ik wel de ampul moest innemen, maar nog alles mocht eten.¬†¬†– 30 januari begon ik ook het 500cal dieet met een gewicht van 94.9 kg¬†¬†– ik hoop af te vallen naar een streefgewicht van ongeveer 85/86 kg¬†¬†– vanmorgen, 14 februari woog ik 89,8 kg !!!!!!! JIPPIE!!!!!!! Op naar dat streefgewicht!!!!! Ben goed op weg!¬†¬†– ik heb geen centimeters gemeten, vind ik niet nodig en niet zo fijn, komt er niet van.¬† Maar ik voel absoluut dat mijn buik veranderd, de broekriem kan een gaatje strakker !!! en¬† ik had een erg opgeblazen gevoel hoog in mijn buik, net onder de ribben, wat weg is al nu!¬†¬†– ik had verwacht sneller af te vallen. Sta bijv. af en toe een dagje stil of val met 2 of 3 ons per dag af. Maar over de grote lijn genomen geloof ik toch niet dat ik mag mopperen met het resultaat tot nu toe. – ik hou de kuur goed vol, heb absoluut geen moment honger gehad tot nu toe, maar vind het toch wat eenzijdig. Dat komt ook omdat ik bijv. niet alle vis lust die je wel zou mogen en dan ben je weer meer beperkt. Maar op een gegeven moment weet je ook niet zo goed hoe je een lekkere maaltijd moet fabriceren met de beperkte middelen die je hebt. Ik ben ook niet zo’n culinair wonder, dat schilt ook wel natuurlijk. Ik mis wel een boterham of knackebroodje inmiddels. Kijk dus erg uit naar de 2e fase! Verder denk ik dat als je een rouwkost-fan bent, je het helemaal makkelijk vind allemaal, maar dat het dan ook ‘s zomers prettiger is. In deze wintermaanden heb je meer behoefte aan wat warms.¬†– ik zou het zeker een ander aanraden, mits die persoon echt ervoor gaat! Nou moet je die instelling bij elk dieet hebben natuurlijk, maar er hangt toch een kostenplaatje aan en je moet ook qua make-up enz wel tijdelijk veranderingen toe willen passen. Je moet stevig in je schoenen staan voor dit dieet, maar het¬† afvallen¬† in zo’n korte tijd motiveert mij in elk geval enorm! Mijn zus heeft 2,5 kuur gedaan, dat zou ik niet snel doen. Maar zij is dan ook 30kg afgevallen en dat vind ik niet nodig.¬†– voor zover ik via de mail contact gezocht heb, ben ik uitstekend geholpen! en ik vond het heel netjes dat ik nu dit mailtje kreeg met de vraag hoe het ging allemaal! Prettig om te krijgen!¬†¬†Dan ga ik nu het gastenboek opzoeken waar ik kan melden dat ik erg tevreden ben!¬†¬†Met vriendelijke groetjes,
Martine

Beste Dianne, Ik ben maandag 4 januari 2018 begonnen met Calorietje  na een tip van mijn beste vriendin. Ik woog toen 92,5 kg bij een lengte van 1.80 mtr en besloot dat het genoeg was. Heel graag zou ik naar de 80 kg willen gaan, dat heb ik in geen jaren gewogen. Na de eerste kuur was ik 7,5 kg afgevallen en toen heb ik nog een kuur besteld. Ik was van plan een halve kuur te doen, maar aangezien ik de 80 kg nog niet heb bereikt, doe ik de hele kuur. Het is nu 14 februari en ik ben 9,5 kg afgevallen en weeg nu dus 83 kg. en ben overtuigd dat ik de 80 kg ga halen. In centimeters ben ik heel veel afgevallen, ik heb het alleen niet gemeten. Ik merk het vooral rond mijn taille, billen en gezicht. Iedereen zegt het ook, heel leuk! En tot nu toe ben ik dus heel tevreden met het resultaat. Het gaat me zo makkelijk af, ik heb totaal geen hongergevoel en moet oppassen dat ik niet te weinig eet.. Ik zal zeker deze kuur aan anderen aanbevelen en heb dat ook al gedaan. De begeleiding per mail vond ik heel goed. Er wordt snel op gereageerd. Bedankt Dianne, ik voel me super! Mvgr,
Evelyne

-Welke datum ben je begonnen met Calorietje 18 april -Hoeveel woog je toen je met Calorietje  begon? 90 kilo -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) 75 kilo -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? 83 -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? 46 cm -Ben je tevreden over de resultaten? ja -Houd je Dianne Calorietje  goed vol? heel erg goed, alleen t niet smeren (ben 51) vind ik vreselijk -Zo je een ander ook Dianne Calorietje  van DIANNE aanraden? ja en heb ik ook al heel veel gedaan -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? heb ik niets van gemerkt -Jouw eigen extra opmerkingen: t is ideaal voor vrouwen in de overgang, heb dit in combinatie met Endermologie gedaan perfect, heb een nieuwe kuur liggen ga ik over een 2 weken nog een keer 21 dagen doen. op naar de 75 kilo !!
Anoniem

Hallo Dianne, Natuurlijk zal ik even de vragen beantwoorden. Ik ben zaterdag 16 mei 2018 begonnen aan de kuur Ik woog op dat moment 101,7 kg Mijn ideaal gewicht is 75kg (maar dit zal ik niet halen tijdens deze kuur natuurlijk) Ik hoop die 8% te halen Zondag 31 mei 2018 weeg ik 96,2kg Ik heb mezelf niet gemeten maar aan mijn broeken merk ik dat er al aardig wat centimeters af zijn. Op dit moment ben ik tevreden over de resultaten. Ik moet zeggen dat het goed vol te houden is, in het begin is ieder dieet moeilijk. Ik had op een gegeven moment helemaal geen honger en moest mezelf echt dwingen te gaan eten. Ook last van hoofdpijn gehad de eerste dagen, dat zal het suikertekort wel zijn. (afkickverschijnselen) Toch blijft afvallen moeilijk om te doen, vooral als je man en 2 kinderen hebt voor wie je gewoon moet koken en patatjes moet bakken. Ik heb het ook mijn moeder aangeraden, wij zijn bijna tegelijk begonnen. Zij is op dit moment 6kg afgevallen. Ik heb geen begeleiding gevraagd, dus deze vraag kan ik niet beantwoorden. Het is best een zwaar dieet, toch mis je bepaalde producten. Bij mij is dit vooral een boterham. Het is wel goed te doen en als je wilt afvallen is ieder dieet moeilijk. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben ge√Įnformeerd, moet je nog vragen hebben dan wil ik daar graag op antwoorden.¬†¬†Met vriendelijke groet,
Marielle

Hoi Dianne Op maandag 28 juni ben ik gestart het met dieet. De zaterdag en zondag had ik natuurlijk de 1e druppels genomen.  Vanmorgen was ik 8,2 kg minder in gewicht, dus ik mag niet mopperen.  De laatste week gaat langzamer maar we houden vol.  Volgende week maandag heb ik de laatste druppels en nog 3 dagen het dieet volgen.  met vriendelijke groet
Nellie

Dianne mag ik je nog even bedanken voor het beantwoorden van mijn vragen. En de kuur, die heeft mij namelijk heel goed geholpen en uiteindelijk 10 kilo kwijt echt supper. had even ook nog wat in je gasten boek geschreven. Mijn vriendin is er ook van overtuigd, en wil na onze vakantie er ook aan gaan beginnen. dus dan weten we je ook weer te vinden. Bedankt voor alles. Vriendelijke groet
Victor.

Goedemorgen Dianne, Jammer genoeg gebruik ik mijn mail te weinig en weet geen namen meer, maar ik ben uitermate tevreden over de kuur, ben van 91 kilo naar 82 kilo gekomen, niet in de gestelde tijd die kuur bij blijkbaar anderen teweeg brengt maar ongeveer in 7 weken tijd, ik ben afgelopen periode in mijn vakantie wel weer 1 kilo aangekomen, maar heb vaak ‘gezondigd’, kan duidelijk niet meer die hoeveelheden eten als voorheen. Ben sinds zondag met mijn laatste halve kuur begonnen en voel mij gelijk weer veel prettiger! Sowieso is de kuur mij goed bevallen, geen hoofdpijnklachten en ‘zonnige’ bui, meer energie. Ik hoop nog de komende 3 maanden 8 tot 10 kilo kwijt te raken en mogelijk later nog eens 5 kilo. Mogelijk wordt mijn streefgewicht rond de 67 kilo, even aankijken want ik ben straks 58 jaar en dan moet je niet al te snel willen ivm ‘rimpeleffect’. Dat merk ik toch nu ook wel bij mijn armen bv. Maar goed, gezondheid is belangrijker dan rimpels. Dus al met al, fijn dat ik er door een vriendin aan begonnen ben. Misschien nog eens een kuurtje in september, even aankijken of dat nodig is. Met vriendelijke groeten,
Miriam

Hallo Dianne, Het gastenboek is zojuist ingevuld, en bij deze ook mijn antwoorden op je vragen: -Welke datum ben je begonnen met Calorietje van DIANNE? Ik ben begonnen op 6 april. -Hoeveel woog je toen je met Calorietje¬† van DIANNE begon? Ik woog toen ongeveer 60,5 kilo. (bij een lengte van 160 cm) -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) Dat was 55 kilo. -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? Vanmorgen (16 mei) woog ik 55,6 kilo, ik kom dus al aardig in de buurt! -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? Absoluut, ik weet niet hoeveel cm maar al mijn kleding zit losser. Zeker bij mijn benen en buik is het resultaat echt zichtbaar. -Ben je tevreden over de resultaten? Absoluut! Ik krijg veel complimenten en zit weer lekker in mijn vel! -Houd je de Calorietje¬† van DIANNE goed vol? Aangezien ik altijd al erg gezond at was het voor mij goed vol te houden. Een paar kleine aanpassingen: Witte vis ipv zalm, groentesoep ipv pompoensoep, CrystalClear ipv vruchtensap, een melbatoastje ipv een gevulde koek…! -Zou je een ander ook Calorietje¬† van DIANNE aanraden? Ja. Iedereen die aan me vroeg hoe ik van die extra kilo’s was afgekomen heb ik naar je site doorverwezen! -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? Daar heb ik geen gebruik van gemaakt… -Ben jij nog op je behaalde gewicht? Ik hoop dat er nog wat extra’s afgaat! Ik blijf in ieder geval gezond en bewust eten. Groeten,
Madeleine

-Welke datum ben je begonnen met Calorietje¬† van DIANNE? 2e keer 5 maart 2018 -Hoeveel woog je toen je met¬† Calorietje¬† van DIANNE begon? 73 -Wat is jouw streefgewicht? (jouw ideaal gewicht tijdens deze afslankkuur) 67 -Hoeveel weeg je nu (graag ook datum vermelden)? 12 mei 2018, schommel tussen de 68 en 69 -Ben je ook in centimeters afgevallen (buik, billen, benen)? ja, maar heb het niet gemeten, merk het vooral aan mijn kleding-Ben je tevreden over de resultaten? ja -Houd je de Calorietje¬† van DIANNE goed vol? ja -Zo je een ander ook Calorietje¬† van DIANNE aanraden? ja -Wat vond/vind je van de begeleiding via de mail/telefonisch? niet zo heel veel gebruik van gemaakt deze keer, maar de 1e keer wel en dat was prima – Ben jij nog steeds op gewicht? ja -Jouw eigen extra opmerkingen: –
Anoniem

Hoi Dianne, Wat leuk dat je een mail stuurt, zo aan het eind van de kuur… Hierbij de mijn antwoorden op je vragen: Ik ben op zaterdag 3 april 2018 begonnen met de Calorietje¬† kuur. (Dat was met pasen, gelukkig mocht ik de eerste 2 dagen nog gewoon eten) Ik woog toen 76.5 kilo. Ik had me voorgenomen om zo tegen de 68 te willen wegen. Dat is natuurlijk ook wel een beetje te veel van het goede. Maar nu (10-05-2018)¬† ik fase 2 bijna heb afgerond, weeg ik 70.5/71 kilo. Ik weet niet hoeveel ik in centimeters ben afgevallen. (Dat heb ik niet bijgehouden. Maar ik kan wel zeggen, dat veel kleren me te ruim zijn gaan zitten, en qua BH’s ik een maatje kleiner heb nu. Ik ben echt onwijs tevreden met het resultaat. Het is wel verleidelijk om nog een kuurtje erachteraan te doen, want het is zeer goed vol te houden, en iedere ochtend het resultaat te zien op de weegschaal is ook een stimulans om van alle lekkere dingen af te blijven. Zelfs voor mijn vriend, die is minder gaan snoepen en gezonder gaan eten. Dit deed hij ook een beetje voor mij, zodat het voor mij niet zo moeilijk zou zijn om van al het lekkers af te blijven. (hij is zelf hierdoor bijna 3kilo afgevallen) Ik zou het ook zeker aan iedereen¬† willen aanraden. Ik heb eigenlijk niet veel gebruik hoeven te maken van de begeleiding. Ik heb een keer een mail gestuurd, omdat ik een etentje had, en ik niet goed wist hoe ik het moest aanpakken, maar ik had diezelfde dag nog antwoord. Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik niet vaker van de begeleiding heb gebruik gemaakt, want in de 2de fase vond ik het moeilijk om de juiste overgang van fase 1 naar 2 te vinden. En mijn eigen discipline ging ook wat achteruit, en daardoor heb ik ook wel af en toe onwijs gezondigd. Ik denk dat als ik wat vaker contact had gezocht, ik toch meer een stok achter de deur had gehad, en wat extra kilo’s had kunnen verliezen. Daarom ben ik zeker aan het overwegen om nog een kuur te doen. Als extra opmerking kan ik alleen maar toevoegen: SUPER SUPER SUPER!!!! Groetjes
Floor